Τρίτη, 3 Ιουνίου 2008

Ο Σαρκοζύ στην Βουλή. Εμείς πάμε ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α!

Ο Σαρκοζύ στην Βουλή. Εμείς πάμε ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α!

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

Παρασκευή 6 Ιούνη 6μμ,Σύνταγμα

H EN.ANTI.A οργανώνει εξόρμηση κατά της παρουσίας του Σαρκοζύ και προβάλλοντας το ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΣΥΝΘΗΚΗ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ την Παρασκευή 6 Ιούνη, 6μμ στο Σύνταγμα..

Η επίσκεψη Σαρκοζύ και η ομιλία στην Βουλή την Παρασκευή 6 Ιούνη είναι πρόκληση. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ, PERSONA NON GRATA!

Έρχεται ο εκπρόσωπος των πολυεθνικών εταιριών όπλων για να πλασάρει τα νέα βομβαρδιστικά που θα σκορπίσουν τον θάνατο σε ιμπεριαλιστικές εκστρατείες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην Μ.Ανατολή, στο Αφγανιστάν, στα Βαλκάνια. Αντί για χρηματοδότηση των αναγκών της δημόσιας παιδείας, της Υγείας, της κοινωνικής ασφάλισης έχουμε σπατάλες σε πολεμικούς εξοπλισμούς.

Έρχεται, ο εκπρόσωπος της Ε.Ε. ρατσιστικού-φρουρείου σε βάρος των μεταναστών που έστειλε τις ορδές των γαλλικών ΜΑΤ να τσακίσουν την νεολαία των μεταναστών στα προάστια του Παρισιού.

Έρχεται, ο πρωθυπουργός που πραξικοπηματικά αγνόησε την θέληση της πλειοψηφίας του γαλλικού που εκφράστηκε με το ΟΧΙ στο ευρωσύνταγμα και επέβαλε με ψηφοφορία στην Βουλή την αποδοχή του.

Έρχεται, ο εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης που πολεμάει τα δικαιώματα των νέων στην εκπαίδευση, την εργασία την ζωή.

Η εκδήλωση αυτή προετοιμάζει το συλλαλητήριο κατά της Ευρωσυνθήκης που θα γίνει την Πέμπτη 12 Ιούνη 7.30μμ στα Προπύλαια.

Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου,6932828964, Δημήτρη Σαραφιανό,6938675348, Παναγιώτη Σωτήρη, 6974439203, Παναγιώτη Σηφογιωργάκη 6946494460, Κώστας Παπαδάκης, 6937068612

Δεν υπάρχουν σχόλια: