Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2008

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 12.00

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ,ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 12.00

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στις 20 Σεπτέμβρη.
Η διαρκής ιμπεριαλιστική εξόρμηση των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ έχει φέρει την βαρβαρότητα των πολέμων και της κατοχής από το Αφγανιστάν και το Ιράκ μέχρι την Παλαιστίνη και τον Λίβανο. Ενώ η διεύρυνση του ΝΑΤΟ ανατολικά προκαλεί πολεμικές συγκρούσεις και ανταγωνισμούς από τα Βαλκάνια μέχρι τον Καύκασο. Η εγκατάσταση της αντιπυραυλικής ασπίδας του ΝΑΤΟ στην Τσεχία και την Πολωνία κλιμακώνει ακόμα παραπέρα την ιμπεριαλιστική κούρσα των ΗΠΑ και των εταίρων τους στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ για επιβολή της ηγεμονίας τους. Οι μεγάλοι ανταγωνισμοί για τους αγωγούς του πετρελαίου και του φυσικού αερίου κινδυνεύουν να τυλίξουν στις φλόγες ολόκληρες περιοχές.
Η ελληνική κυβέρνηση κλιμακώνει την εμπλοκή της Ελλάδας στις ιμπεριαλιστικές εκστρατείες. Στέλνει στρατό και εξοπλισμό στη Γεωργία ενώ αναλαμβάνει μέσω ΟΑΣΕ την διεύθυνση αυτών των επιχειρήσεων. Η βάση της Σούδας μετατράπηκε σε ορμητήριο του αμερικάνικου πολεμικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας. Ενεργοποιείται το Ναυτικό Κέντρο Θαλάσσιων Μεταφορών του ΝΑΤΟ στο Πειραιά για τις στρατιωτικές ενέργειες του ΝΑΤΟ στην περιοχή του Καυκάσου. Και όλα αυτά την ώρα που πάνω από 3000 στρατιωτικοί συμμετέχουν στις εκστρατείες των ιμπεριαλιστών από το Αφγανιστάν μέχρι το Κόσοβο. Φρεγάτες του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού περιπολούν στα ανοικτά του Λιβάνου και τον Περσικό. Στην Θεσσαλονίκη και στη Κρήτη εταιρίες του ΝΑΤΟ εφορμούν στα πανεπιστήμια μέσω ερευνητικών δήθεν προγραμμάτων!
Πρόκειται για ένα σκάνδαλο διαρκείας. Η κυβέρνηση είναι συνένοχη στα εγκλήματα πολέμου των βασανιστών στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, είναι συνένοχοι για τους βομβαρδισμούς και τις σφαγές αμάχων.
Την ώρα που η κυβέρνηση επιτίθεται στα εργατικά και λαϊκά εισοδήματα με μέτρα φορομπηξίας και πάγωμα μισθών, την ώρα που περικόπτει τις δαπάνες για την εκπαίδευση και την Υγεία εξαγγέλλει εξοπλιστικά προγράμματα μαμούθ ενώ επεκτείνει την συμμετοχή της στις ιμπεριαλιστικές εξορμήσεις όπου Γης.
Απαιτούμε:
ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΟ ΙΡΑΚ, ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΚΑΣΟ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΚΟΣΣΟΒΟ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ
ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ
60 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: