Τρίτη, 7 Απριλίου 2009

Όλοι στην διαδήλωση την Πέμπτη 9 Απρίλη

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αντικαπιταλιστική Συνεργασία για την Ανατροπή


Όλοι στην διαδήλωση την Πέμπτη 9 Απρίλη

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝΔΙΑ - ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ
 ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους νέους, όλους τους αγωνιστές του κινήματος σε μαζική συμμετοχή στη διαδήλωση που διοργανώνεται από σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους, μαζικούς φορείς και αριστερές πολιτικές οργανώσεις – κινήσεις την Πέμπτη 9 Απρίλη, στις 7 μ.μ., από τα Προπύλαια στη Βουλή. Ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ, με την ουσιαστική συναίνεση του ΠΑΣΟΚ, ακολουθώντας τις εντολές του κεφαλαίου και της ΕΕ, ρίχνει όλα τα βάρη της κρίσης στην πλάτη των εργαζομένων και της νεολαίας, φορά τη μάσκα του προστάτη της Δημοκρατίας, του Νόμου και της Τάξης. Οι δυνάμεις του αστικού δικομματισμού –με την ενεργητική υποστήριξη του ακροδεξιού ΛΑΟΣ- επιχειρούν στο όνομα της «ασφάλειας» να τρομοκρατήσουν την κοινωνία, να πείσουν ότι είναι αναγκαία μια «ισχυρή κυβέρνηση» (καταγγέλλοντας οι μεν τους δε ότι αυτοί δεν είναι ικανοί να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών).
Η κυβέρνηση προωθεί μέτρα που σκοπεύουν στην περιστολή του δικαιώματος στη διαδήλωση και στην πολιτική έκφραση (ιδιώνυμο κουκουλοφορίας, περιύβριση αρχής), ενώ απειλεί με την κατάργηση ουσιαστικά του πανεπιστημιακού ασύλου. Η μετατροπή της κουκούλας (αλλά και κάθε απόκρυψης ή αλλοίωσης χαρακτηριστικών) σε κακούργημα θέλει να δώσει τη δυνατότητα στους αστυνομικούς να στήνουν με μεγαλύτερη ευκολία σκευωρίες απέναντι στους διαδηλωτές.
Απέναντι στον αυταρχικό οδοστρωτήρα η μόνη απάντηση είναι ο μαζικός λαϊκός αγώνας για να σπάσουμε την τρομοκρατία στο δρόμο, για να υπερασπίσουμε στην πράξη και να διευρύνουμε τις λαϊκές ελευθερίες και τα δημοκρατικά δικαιώματα.
Σε καμία περίπτωση το κίνημα δεν θα επιτρέψει στην κυβέρνηση των δολοφόνων και τα τσιράκια τους να επιβάλλουν τις αυταρχικές τους ρυθμίσεις. Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει να περάσουν τα μέτρα των γκόλντεν μπόυς και των χουντικών εισαγγελέων.
Θα τους ξεκουκουλώσουμε.
Η εξέγερση του Δεκέμβρη δείχνει το δρόμο. Για να ανατρέψουμε την κυβέρνηση των δολοφόνων και κάθε επίδοξο συνεχιστή της ίδιας πολιτικής. Για να βάλουμε τα θεμέλια μιας άλλης κοινωνίας όπου η εξουσία θα είναι στα χέρια των εργαζομένων, οι ελευθερίες θα διευρυνθούν και τα δικαιώματα θα αποκτήσουν πραγματικό κοινωνικό περιεχόμενο.
 ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝΔΙΑ-ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
 ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕΝΓΚΕΝ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.
 ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
 ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ
 ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ
 ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ – ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
 ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: